Wie ben ik


Mijn naam is Janine Althuizen, getrouwd met Luc en moeder van 2 lieve kinderen Rob en Maud.

 

Ik ben trotse eigenaar van Lekker (K)eten, een bedrijf waar ik voor 200% achter sta en wat ik vanaf het begin zelf heb opgebouwd. Lekker (K)eten was een droom die werkelijkheid werd door keihard te werken en te netwerken. In de tijd dat Lekker (K)eten bestaat heb ik vele mooie momenten mee mogen maken en ben ik door vele partijen benaderd om deel te nemen aan diverse grote activiteiten. 

 

Werken met verse groente van de lokale tuinder en vooral werken met producten die onze streek te bieden heeft. Dat is iets waar ik voor sta.

Ooit zei iemand: "eten is een identiteit van steden". In mijn ogen is eten een identiteit van "Limburg", daar waar een dergelijk concept niet mag ontbreken.

Ik ben dan ook erg trots en dankbaar dat ik ooit de gelegenheid heb gekregen deze onderneming te kunnen starten.

Mijn dank gaat uit naar familie, vrienden en bekenden die mij op welk gebied dan ook geholpen hebben.

 

Ik ben trotse eigenaar van Lekker (K)eten!!

 

 

 

 

 

 

 

Eten is een "identiteit" van Limburg, daar waar een dergelijk concept niet mag ontbreken!