Wie ben ik


Mijn naam is Janine Althuizen, getrouwd met Luc Althuizen en moeder van 2 lieve kinderen Rob en Maud. In de jaren dat ik werkzaam ben in horeca en catering is bij mij een enorme passie voor soep en brood ontstaan. Ik vond dat ik er meer mee moest doen dan alleen familie en vrienden te verblijden met een nieuw recept. De passie nam toe en vervolgens kwam ik op het idee een zogenaamde keuken op wielen te starten. Tot mijn grote verbazing waren er al festivals en andere evenementen waar deze "foodtrucks" te vinden waren. Dit was voor mij een motivatie om door te gaan. Werken met verse groente van de lokale tuinder, werken met seizoensgebonden producten en vooral werken met producten die onze streek te bieden heeft. Ooit zei iemand: "eten is een identiteit van steden". In mijn ogen is eten een identiteit van "Limburg" , daar waar een dergelijk concept niet mag ontbreken. Ik ben dan ook erg trots en dankbaar dat ik de gelegenheid heb gekregen om deze onderneming te kunnen starten. Mijn dank gaat uit naar familie, vrienden en bekenden die mij op welk gebied dan ook geholpen hebben.

 

Ik ben trotse eigenaar van Lekker(K)eten!!

Eten is een "identiteit" van Limburg, daar waar een dergelijk concept niet mag ontbreken!